Same same but different

Hej! Ser ni mig? Puh, någon har i alla fall hittat hit! Ja, så här blev det till sist, efter drygt sex år på Blogger flyttar Bokbabbel till WordPress i stället – och med egen domän! Jag har alltid trivts bra på Blogger, men efter att upprepade gånger fått höra om diverse kommentarsproblem (+ vårens inloggninsproblem) fick jag till sist ta mitt pick och pack och flytta. Tveksamt går jag runt och pratar i mitt än så länge väldigt kala bloggvardagsrum – kan vi hjälpas åt att göra det mysigt tror ni? Och hear me when I say: även om adressen är en annan och utseendet wordpressifierat så kommer jag definitivt att fortsätta blogga i samma gamla bokhamstrande, nördiga, Converseälskande anda!

41 tankar på “Same same but different

  • Välkommen åter! Tack, jag hoppas verkligen kunna forma om den här bloggen till något som känns som mitt. Först behövs det fler inlägg känner jag!

  • Jag med, fast Blogspot började också promota det här med ett inlägg i sänder på iPhonen så… Förhoppningsvis kan jag få dig att trivas här också 🙂

  • Grattis till oss! Ja, WP känns mer komplicerad att använda samtidigt som sidorna är mer basic. Men det där komplicerade är ju främst en vanesak tror (/hoppas) jag!

 1. Börjar känna trycket stiga, allt fler flyttar tydligen över hit. Min man frågade mej när jag startade min blogg- tänker du faktiskt börja på blogger… Han vet vad han talar om.

  Men grattis till dej! Så coolt med egen domän tycker jag!

  • Synd att Blogger blivit så problemfyllt, för annars har jag varit nöjd. Men tack, kul att du följer med! Ja, jag känner mig allt lite nördcool nu 🙂

 2. Yay, mera wordpress åt folket! Ser fram emot smidigare kommentering för egen del. Hejdå, anti spam-koder!
  (Och så hoppas jag förstås att du finner dig till rätta snart!)

  • Hehe, kommentarerna är rätt tudelade här, man märker minsann folks tillhörighet 😉
   Tack, tror att redan fler inlägg kommer att få det att kännas mer ”hemma”!

 3. Men hey! Vad fint du har fått det redan! ..egen domän och allt! Och framför allt, bokbabblet är fullt igång ser jag, härligt 😀

  Och eftersom alla andra har lagt sin röst så gör jag det också 😛 Antar att jag är galet ocool eller något efter men jag gillar faktiskt blogger.. I alla fall när det kommer till att blogga själv. Jag vande mig aldrig riktigt med wordpress. Men läser wp-bloggar gör jag gärna! Dock är enda önskemålet att kommentarena kom upp i popupfönster, som på blogger..

  • Tackar, ja, jag är rirktigt glad över domänen, tänkte att jag efter sex år kunde satsa några dolares på bloggen 🙂 Såklaaart blir det bokbabbel här även i framtiden, annars vore det ju ingen idé! 😉

   Hej, än så länge är jag också ett stort fan av Blogger, tycker dessutom att man hade större valmöjligheter i form av bloggens utseende! Men, jag får se hur det blir nu!

 4. Tyvärr saknar jag en rss-prenumeration, eller har jag bara inte hittat den?
  Det är så jag läser alla dina bra inlägg… 🙂

  • Jag vet inte, har inte bestämt mig ännu. På ett sätt skulle jag vilja det, men å andra sidan känns det lite fuskigt 😛 Plus att jag gjort några ändringar vad gäller kategorierna, så jag undrar om det skulle rådda till det hela…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s