Kan vi börja höstmysa snart?

Sommaren är en bra tid för att hinna ikapp läsningen lite grann, många är lediga och även bokutgivningen står på paus. Bokbloggarna lämnar datorerna för främmande länder och internetlösa sommarstugor, så man överöses inte heller av nya boktips varje gång man bänkar sig vid datorn och gör en liten bloggrunda (med betoning på liten då bloggarna alltså inte uppdateras). Och bra så, antar jag, IRL-livet bör levas det också och förhoppningsvis har ni som varit lediga kunnat ladda batterierna ordentligt.

Men vad tror ni, är ni färdigladdade snart? När kommer ni tillbaka och överöser mig med boktips så att jag kan ruinera mig i nätbokhandlarna? När kan vi utbyta tankar om sommarläsningen och se framemot krispiga höstmorgnar? Jag vill se era bokhögar och bokbeställningar! När börjar höstmyset? Jag har redan tjuvstartat pga regnig dag.

26 tankar på “Kan vi börja höstmysa snart?

  • Ja all verkar ju alltid ha stora sommarläsningsprojekt! Nästa år torde jag också ha semester, då ska jag publicera bokhögsbilder var och varannan dag! 🙂

 1. Ja, snälla, kan vi bara spola fram en månad? Jag är precis tvärtom alla semsterläsare – jag från inget läst! Sommartider, nej nej liksom.

  • Juli har varit en bättre läsmånad än juni som tur, och visst gillar jag sommaren överlag, men att jag varit konstant svettig i några veckor nu, nej tack!

 2. Bring on the höst! Jag är ganska less på sommaren, den är klibbig och jag kan inte ha på mig normala kläder (dvs. alla mina Threadless-tröjor, för t.o.m. t-shirts är för varmt för mig nu). Dock blir det kanske inte så mycket bokinköp pga proppfull bokhylla + dåligt med pengar.

 3. Pingback: Sommaren då Helena (typ) slutade läsa « Dark Places

 4. Är inte riktigt färdig för höstmys än. Även om jag kan bli galen av att ha 26-27 grader i lägenheten. Men jag hatar att frysa oxå.. Läser gör jag nästan lika mycket året om.:)

 5. Pingback: Höstklyschigt « Bokstävlarna – en bokblogg

 6. Insåg att semstern var jätteviktig för då hann jag läsa. Ser också fram emot höstmys och hoppas kunna klämma in en bok eller två mellan varven 🙂

 7. Pingback: Nu så! | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s