Tystnaden som uppstår när du andäktigt öppnar ett Adlibris-paket*

Mm, bokpaket! Fortfarande finsk design på saxen såklart.

Och hej vad det glittrar om min lilla(?) men naggande goda beställning. Trots att jag i princip aldrig läser biografier har jag varit väldigt sugen på den om Coco Chanel hur länge som helst (oklart varför, när inget speciellt intresse för henne). Boy’s Life startrapportbloggade Helena om och efter att ha läst att det var en uppväxtskildring samt orden ”bitterljuvt magiskt” låg boken redan i kundvagnen på Adlibris (hej, den fanns faktiskt inte på biblioteket!). Mo Hayders författarskap håller jag så sakta på att utforska, och Tokyo stod att (på svenska) finna till ett facilt pris. Stod sedan i beråd att klicka iväg beställningen som kändes som om den saknade slutfinishen då Fiktiviteter bloggade überentusiastiskt om Mordbyn, och voilà, där har ni hela bakgrunden till denna beställning!

*) Bloggrubrik helt fräckt stulen av Ellen.

17 thoughts on “Tystnaden som uppstår när du andäktigt öppnar ett Adlibris-paket*

 1. Oooh, är det Justine Picardie som skrivit Chanelbiografin? Hennes roman om Daphne du Maurier har stått på min önskelista länge, länge, länge.

  Fina grejer i övrigt också (förstås)! 🙂

 2. Mycket fina grejer, och jag blev genast intresserad av saxen!

  Jag har haft Tokyo i hylla hur länge som helst, men har inte lyckats ta tag i den. Av någon skadad anledning kändes det fånigt att läsa den efter att jag för ett år sedan var i just Tokyo o jag tänkte att folk skulle säga ”läser du den bara för att du varit där eller?” Men nu har det ju gått ett år så jag kanske ska släppa mitt trams nu 🙂

  • Ja, bara att släppa tramset och testa Hayder!

   Saxen har ni ju sett förut, i december då jag unboxade ”The Passage”. Men jag noterar att den var populär då!

 3. Efter att jag såg en miniserie om Coco Chanel i våras är jag alldeles fascinerad av henne. Har varit inne och kollat på biografier, men det finns ju ett helt hav om Coco Chanel och jag har ingen aning om vilka som är läsvärda eller inte. Men om Picardie är positivt omtalad låter den boken lockande! *antecknar genast*

 4. mm, bokpaket. Ju tjockare desto bättre!
  Jag gillar när man får sug efter en biografi som är helt utanför ens egen intressezon! Det var på det sättet jag läste Marilyn Mansons biografi, och även om jag av hela mitt hjärta avskyr den mannen så var boken helt makalöst bra!
  Och tummen upp för Mordbyn, också bra!
  / Pernilla (en svensk kollega! woho!)

  • Ja, jag kan fortfarande inte bestämma mig för om det är roligare att beställa böckerna eller att få hem dem 🙂 Tack för pepp kring biografi och Mordbyn, låter lovande! Och hej kollega! 🙂

 5. Ping: Spetsig.se – böcker, books, Bücher, livres, libros, boeken, libri … » Arkiv » Öppna PET-band utan sax!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s