Victoria vem?

20110817-045343.jpg

En viss kronprinsessa har meddelat att hon väntar barn, men (åtminstone vissa delar av) #boblmaf koncentrerar sig som vanligt på helt andra saker.

(Nej! Jag är inte gravid!)

22 tankar på “Victoria vem?

    • Du är inte dum, du har bara missat att bokbloggarna på Twitter sedan våren hållit på att ”önska” fram en baby åt mig (även om det än så länge inte är aktuellt att skaffa barn) 🙂 Den icke existerande babyn har t.o.m. fått en egen hashtagg…

    • Haha, det blir legendariskt! 😀 Eller sen ultraljudsbilden med det läsande fostret 😉 Jag är snarare rädd för att alla kommer att fatta direkt, typ att jag inte twittrar om vin och att jag gråtit till en Läckberg-bok 😛

  1. Men du får säga till ändå Bokbabbel, det kan ju vara lite känsligt sånt därnt. Det är ju inte bara nåt man planerar och skaffar sig, barn. Och nu är det ju snart bröllop, du fokuserar väl på en sak i taget. Som om jag visste nåt om andras bebisplaner.

    Som om den där journalisten visste nåt om Vickans och Daniels bebisplaner. Som om man kan HA bebisplaner. ”Dom väntade nog ett tag”. Mmmm eller hur, det visste du va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s