Ett stort steg för mänskligheten

This just in: finska Adlibris följer sin svenska systersida i fotspåren och erbjuder från och nu alltid gratis frakt. Ett stort steg för mänskligheten tycker jag! Observera även att jag än så länge hållit mig i skinnet och inte klickat iväg en fira-gratis-frakt-beställning..!

11 tankar på “Ett stort steg för mänskligheten

 1. Gratis frakt är awesome, men det blir ju så himla lätt att bara klicketiklicka iväg en beställning helt impulsivt när man inte har någon fraktkostnad att tänka på… Mixed blessing!

  • I know, men å andra sidan har det varit lite så nu också när finska Adlibris tidigare har haft fri frakt-kampanjer som man sällan vetat hur länge de pågår… Då är det lätt hänt att an (eh, jag) inte funderar just alls… 😉

 2. Klickade förra veckan (11.8) iväg en fri frakt-beställning och har ännu inte fått paketet. Nackdelen är att man måste vänta lite längre på paketet, och ibland kan det vara svårt…

 3. Hehe, Boktok73’s och Jossans kommentarer matchar inte riktigt varandra 🙂 Men jag tycker också att det har börjat gå ännu långsammare, then again är det ju oftast för priset (+ mycket större utbud) jag beställer, hade jag velat ha boken akut hade jag ofta (men inte alltid) kunnat köpa den i en fysisk bokhandel

 4. Hittade hit via din gamla adress, den finns ännu med på Bloggtoppen.
  I ditt sista inlägg – innan du bytte sida – skrev du att du läste Erik Helmersons bok ”Den orolige mannen” (om jag nu minns titeln rätt). Erik och jag var 1998 kolleger på nyhetsbyrån Avisa i Stockholm (i dag TT Spektra). Han blev ett slags förebild för karaktären Erik Sanders i mina böcker som du hittar på http://www.debutsky.fi
  Världen är liten!
  Tack för en intressant blogg!

  • Om du menar svenska Bloggtoppen är det ju fint om även gamla o-uppdaterade Bokbabbel hänger kvar 🙂 Finska Bloggtoppen låter mig inte logga in, så jag måste maila dem och be dem ändra länken.
   Men vad kul med liten värld! Och tack för påminnelsen, har inte läst ut Helmersons bok, det blev lite väl många böcker i slalomläsningshögen där ett tag så jag pausade den.
   Tack, kul att du läser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s