Aktuell-enkät

En enkät! Dem har det varit rätt skralt med under sommaren, va? Jag hakar således glatt på, även om jag förundras över varför jag inte fyllde i den här förra gången Enligt O publicerade den. Oh well, vad gör det nu då jag fått en ny chans?

Böcker som är aktuella just nu
Den engelska: Black Swan Rising av Lee Carroll. Är tyvärr inte så imponerad som jag hade velat vara.
Vid sängen: Dammiga Filter-tidningar och en bröllopstidning. Eftersom jag ändå läser någon av de böcker jag håller på med som bäst.
I väskan: Augustenbad en sommar som jag läste ut igår. Recension 5.9!
På toaletten: Har ingen särskild toalettbok om ni trodde det.
Läser emellanåt: En sida eller tio i Before I Go to Sleep som verkar jättehemsk på ett bra sätt. Men ska försöka avsluta Black Swan Rising först.
Borde börja med: Borde fortsätta med Mitt perfekta liv av Sarah Dessen som av någon anledning lades åt sidan för en stund som blev ganska lång.
På is: A Storm of Swords (George R.R. Martin). Av ingen speciell orsak, är ju väldigt hooked på hans böcker nu. Men känns helt ok med paus, så kan jag hetsläsa emellanåt igen.

13 tankar på “Aktuell-enkät

 1. Spännande att vi båda har det lite tungt med Lee Carroll/Carol Goodman… Och så borde jag verkligen uppfinna energi nog att slänga mig in i Martins värld av tegelstenar…

  • Ja, Goodmans vanliga böcker har jag fallit för (recension av ”The Lake…” på kommande!), men den här är inte en likadan bladvändare, åtminstone inte för mig!

   Tror definitivt du kommer att gilla Martin, men de är kanske inte böcker man ska ta upp om man känner sig lite håglös. Å andra sidan är det ett sådant sug i dem att de går snabbt att läsa trots sitt enorma omfång!

  • På sätt och vis känns den snabbläst, jag klickar fram sida efter sida (läser på Kindle), men samtidigt känns det som om jag läser och läser utan att riktigt fångas. Kanske läste jag för nära inpå en vanlig Goodman och det blev en krock av felaktiga förväntningar…? (Trots att jag valde ”Black Swan Rising” just för att jag tänkte att den inte skulle vara likadan som ”The Lake…”, vilket den ju definitivt inte är)

   • Kanske är det där skon klämmer? Jag läser Lee Carroll-böckerna, och även i rätt stor mån ”Incubus”, som något helt fristånde från Carol Goodmans ”vanliga böcker”. Då blir man nog mindre besviken. Det är ju helt klart högre litterär klass på standard-Goodman men jag är barnsligt förtjust i hennes genreutflykter ändå.

  • Nej, kanske någon gammal Allers eller humorbok på dasset på sommarstugan (det har vi dock inte), men om man vill läsa på toaletten (och ja, det gör jag ibland) så tar man väl bara med den man håller på med som bäst?

 2. Pingback: Veckan som gick « Massor av ord…

 3. Pingback: Alltid aktuellt | En full bokhylla är en rikedom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s