En månad med WordPress

En månad sedan jag bloggen blev med egen domän. Hur har det gått?

Nu gick jag ju och bytte bloggadress mitt i värsta sommarstiltjen i bokbloggosfären, så statistiken blir väl aningen skev av det. Jag har fortsatt i vad jag tycker mig vara samma anda, även om det känns som om det blivit fler recensioner och mindre boknörderier under sommaren. Det kan också ha att göra med den redan nämda sommarstiltjen – det är svårt att haka på någon annans inlägg om det inte skrivs några ;).

Många av er verkar åtminstone ha följt med i flytten, och tur är väl det! Hoppas ni alla uppdaterat era länklistor, Bloglovin’- och Google Reader-prenumerationer, det fungerar lika lätt med den här bloggen. Kommenterar gör ni som vanligt, hoppas att det är lättare för er nuförtiden! Jag gillar att kunna svarskommentera specifikt, även om det ser lite fuskigt ut med en massa kommentarer där hälften består av mina svar…

Utseendemässigt är jag fortfarande inte hundraprocentigt nöjd med bloggen, jag tycker att man är för beroende av WP:s mallar. Jag märker också att man behöver mer html-kunskap med WP än med Blogger, ett område jag tyvärr inte är speciellt bevandrad i. Men jag gillar mina sidor där uppe vid headern (Om mig, Läst 2011, Älsklingsböcker och Önskelista), och jag gillar att även den här bloggen fylls med inlägg allteftersom. Jag gillar att Bokbabbel numera har en egen domän! Och snart kommer ju dessutom de nya visitkorten och klistermärkena!

11 tankar på “En månad med WordPress

 1. Jag kan inte annat än att hålla med. Om allt. Speciellt det här med mallarna. Det är svårare att få till bloggen som man vill på WP. Det här med html och lägga till olika saker på bloggen har inte jag heller bemästrat än. Eller bemästrat, jag har ingen aning alls om hur det går till. Jag tycker dock att din blogg är jättefin och snart kommer dina besökssiffror skjuta i höjden igen! 🙂

  • Det gör mig alltid förvånad när människor prisar WP för att det är lättare att använda och för att man kan fixa till det enligt eget behov. Just de punkterna tycker jag domänen är sämst på 😀
   Tack tack!

 2. Jag tycker också att ”svarsrutorna” i kommentarsfältet är smått fantastiska. Önskar att blogspot hade likadana. Annars tycker jag bloggen är superfin, kul att du är så snabb på att svara också 🙂

 3. Jag flyttade från blogg.se till WP för några år sen och det var lite som att flytta från mörkaste medeltiden till modern tid. 😉

  Men förutom att kommentarsfunktonen är mycket bättre så kan du ju också glädja dig över att det går att kommentera hela tiden nu! Plus skriva inlägg utan problem. Bara det är ju värt hela bloggflytten, skulle jag vilja påstå.

  • Ja blogg.se verkar ju rätt… basic om vi säger så 🙂

   Ja, fast det har plötsligt tagit lång tid att ladda upp vissa inlägg de senaste dagarna. Men ja, ingen har svurit över försvunna kommentarer eller annat sterv, så det är helt klart en stor fördel!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s