Grattis Bokhora

I dag fyller bokbloggarnas alma mater Bokhora fem år. Grattis! Jag minns inte när jag började läsa bloggen, men jag minns när Caroline slutade skriva och Helena valdes in. Jag minns Helenas avsked en grå novembermorgon, jag har Album i min bokhylla och jag har grön av avund läst om bokkollona de ordnade back in the days (blir det fler av dem i framtiden månntro?). Förra året var jag med på den utomordentligt trevliga bloggmiddagen under bokmässan i Göteborg och jag får också tacka Bokhora för nödvändiga bokbloggaruttryck som aka-porr och beach house-litt. Bokhora har banat väg för oss andra, mindre bokbloggare, och de två bokhoror (plus en ex-bokhora)  jag har träffat IRL har dessutom varit väldigt trevliga. Må de fortsätta blogga i många år till!

11 tankar på “Grattis Bokhora

  1. Ja!! Gratulieren till the book whores!! Jag minns att jag började läsa innan jag började blogga i alla fall så måste tydligen varit rätt tidigt. Roligt!! Hoppas de får en ösig fest.=)

  2. Vad fint skrivet! Fastän jag inte längre är med så kommer jag alltid att vara en bokhora i hjärtat och är otroligt glad och stolt över att ha varit en del av sajten i nästan tre år. Dagens vrålfail är att jag är för sjuk för att skåla med bokhororna på femårsfesten ikväll… 😦 Det får bli morfinhostmedicin och sängen istället. Har nya Läckan, Helen Fitzgeralds ”The Devil’s Staircase” (otäck!) och en gammal Maria Lang bredvid sängen. Oh well, vad är väl en bal på slottet…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s