Bokhög var det här!

Finns det något finare än bilder på bokhögar? Nej just det, tänkte väl det. Voilà således en vinglande septembertrave:

Det mesta är efterlängtade rec.ex som ramlar in och förgyller hösten. The Magicians och The Twilight Time är inga nya köp, men de är fortfarande olästa och jag skulle gärna läsa dem så fort som möjligt för att kunna avgöra om jag ska satsa på deras fortsättningar t.ex. till bröllopsresan. Andrew Taylor är med av en liknande orsak, hans namn dyker upp med jämna mellanrum och jag vill också vara med och prata. Den svartryggade boken är DHH (in English), böckernas Bok om man får tro majoriteten av bokbloggarmaffian. Carol Goodman är med för att representera andra olästa godbitar som fortfarande står i bokhyllan och väntar på sin läsare. *klappar dreglande på högen*

Saknas på bilden: Kindlur med t.ex. dessa godsaker. Var det någon som sa hur skulle det vara med köpstopp bokhamster?

21 tankar på “Bokhög var det här!

 1. Haha, nej till köpstop men JAAA till mer lästid. Inte ens när man är hemma sjuk så kommer man liksom igen i läsandet, ens när man läser ganska snabbt… Önskar dig här med en bröllopsresa som magiskt blir dubbelt så lång så du kan pricka in lite läsning också.=) Eller extra mycket läsning kanske man ska säga.;)

  • Gillar din kommentar hördu! Fast bröllopsresan blir först i november (mer om läsplanering senare ;)) så det hinner både försvinna och med största sannolikhet även tillkomma böcker tills dess!

 2. Gillar högen, men gillar inte ett eventuellt köpstopp! Böcker prioriteras här hemma, framför kläder och sånt där onödigt. 🙂

  • Alltså är det bara jag som ser att köpstoppet är överstreckat? 😉 Här sysslas det inte med sådana dramatiska tilltag, men jag kan gärna påminnas om alla finfina hyllvärmare jag har härhemma då och då!

 3. Jag ska köpa The Magicians till min Kindle (tack för peppen, jag vågade, jag älskade!) för Stringhyllan skrev att Audrey Niffenegger (älska Audrey Niffenegger!) citerades på framsidan på tvåan och att den var som en vuxen HP. Måste läsa då ju. Dessutom tipsade kollegan om den också.

   • Supernöjd! Ja, det undrar jag också. Låter mycket, mycket lovande. Lite rädd att peppen inför den ska förstöra lite bara. Läste i och för sig Bokhoras hyllade Jellicoe Road och älskade, och den var ju inte så lite hyllad i förväg…

    • Ja, det är knepigt med hyllningar, otast förstår man varför boken hyllats så mycket, men inte alltid. Och då känner man sig både dum och snuvad på konfekten 😛

 4. Åååhhh, Den hemliga historien!! Den bok som gjort störst intryck på mig någonsin! Första gången jag läste den var jag kanske 17 år och jag läste nog om den säkert tjugo gånger under de följande åren. Nu håller jag på att läsa den igen för första gången på nästan femton år, fast på engelska denna gång, och jag tycker nog nästan att den är ännu bättre.

  Hoppas att du får en fin stund med den!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s