Mrs Bokbabbel tackar

Nu har jag ju inte gift mig förut så jag är inte riktigt säker, men visst är det så att då man gifter sig (och byter efternamn) så får man beställa hem lite böcker för att fira det nya namnet på bästa möjliga sätt? Visst? Och visst får man p.g.a. tillfällig bokdrunkningsdöd skjuta upp på den här shoppingen till självvald tidpunkt?

Enough about me though, det här inlägget skulle inte handla om mig utan om Böcker x3 och Helena. Som trots mitt evinnerliga #brud2011-twittrande inte tröttnat på mig utan i stället överraskade med bokliga bröllopsgåvor. (Alternativt tänkte de att de nya böckerna skulle få mig att läsa och således sluta bröllopstwittra. En orsak så god som någon. Du kanske kan fråga Helena om min adress Vixx?) I min mailkorg hittade jag alltså igår ett mail som visade sig innehålla ett presentkort till en Kindle-version av Jonathan Strange & Mr Norrell, den där fotnotsbeströdda fantasytegelstenen som plötsligt aktualiserades i och med den fobiska duellen och som Kindle-fantasten och -experten Böcker x3 nu tycker jag ska läsa i ett mer lätthanterbart format än vad den inbundna 800-sidors kolossen i min bokhylla utgör. Skoj!
I min fysiska brevlåda igen fanns en ankomstavi som slutligen ledde mig till ett grönt bautapaket innehållande två thrillers, The Accident (Barclay! Wohoo!) och Still Missing (av Chevy Stevens som Helena och jag ovetande om varandras förehavanden båda har nätpetat på på sistone) samt bröllops-Maria Lang, nämligen Kung Liljekonvalje av dungen!

Tusen tack!!

15 tankar på “Mrs Bokbabbel tackar

  1. Varsågod! Och enjoy! Tror att du vågar läsa Kung Liljekonvalje… nu när du är tryggt och ordentligt gift. 😀

    Ska själv hämta Chevy Stephens nya roman på utlämningsställe idag! Samt fick Jonathan Strange… i fysiskt tegelstensformat från Bokstävlarna när vi åt lunch idag. Mer freaky coincidences…

    • Tack tack, I sure will! Lite kul att du packat ner Maria Lang också, såsom du och Fiktiviteter har nördat er kring henne den här sommaren! 🙂

      Ja, det här kan man inte ens förklara med ”great minds think alike” längre..! Kul!

  2. Härligt!! Finaste prsenterna juh! Jag fick mest choklad, jag.=) Undrar vad det säger om min image (rätt bra image det också iofs). Och Kung Liljekonvalje är ju en klassiker!! Läste den själv precis innan bröllopet! Den går snabbt att läsa och är UNDERBAR! letar fortfarande efter filmatiseringen överallt. Underbar den också.

  3. Pingback: So, mr Barclay, we meet again | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s