Om att glädjas över det lilla

Inte på den där mässan alltså, men när huvudvärken from hell tillsammans med en liten feber slog till så fick jag plötsligt vara glad över att befinna mig just hemma och inte i en smockfull mässhall. Således gläds jag i stället över ett pinfärskt nummer av ViLäser (har snabbskummat igenom den och inte hittat någon kommentar om mitt inlägg från i juli), gott té ur Penguin-muggarna samt de sista sidorna med min nya skotska poliskompis Anna Cameron. Det kan för den delen hända att jag (och Kindlur) måste läsa vidare om Anna, Cath och Jamie å det snaraste, men bara huvudvärken skulle ge med sig torde det inte vålla några större problem, se t.ex. bokköpsskäl nr 7 och 27!

10 tankar på “Om att glädjas över det lilla

  1. Tack för länken till den underbara listan, som jag aldrig sett förut. Den kan vara bra att ta till. Hoppas du snart mår bättre.

    • Läser som bäst, halleluja för Kindle (som dock inte är så fotogenisk av sig) så att jag kunde få hem boken på några sekunder! Fast resten av serien ska jag försöka spara till bröllopsresan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s