Ibland även i Helsingfors

I dag, medan ni andra hämtar er från skavsår, skrumplever och bokpåserelaterade axelslitningar efter bokmässan, ska den här mingel-svältfödda bokbloggaren på (finskt) förlagsmingel! Lite ironiskt är det allt, att det händer såpass lite bokrelaterat här i Finland, och så händer det plötsligt två saker samma vecka. På torsdag är det nämligen mingeldags igen, då på releasefesten för Peppes bok Livet & barnet. Skoj – eller som man brukar säga i litterära sammanhang – äntligen!

6 tankar på “Ibland även i Helsingfors

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s