Månadens blogg!

Titta förresten, bloggen har gått och blivit berömd på gamla dar! Blev mail-intervjuad av den Gävle-baserade tidningen Nöjesmix, och turligt nog för mig (och er) finns tidningen också på nätet. Klicka på hyperlänken och sedan fram till sidan 35 för att läsa t.ex. om hur jag egentligen klarar av att läsa så många böcker per år! Den glada bilden är förresten tagen av Maria på Bokmässan förra året.

28 tankar på “Månadens blogg!

        • Du, jag nojar mig lite att du missuppfattade det där jag skrev om Oksanen, läs gärna svaret på din kommentar i min blogg. Jag tyckte det var SYND att oksanen inte kunde vara med lika aktivt som de andra i diskussionen (trots att hon hade tolk) eftersom jag tror många gick dit för just hennes skull. Borde alltså ha varit på engelska. Hoppas att du inte missuppfattat mig på något sätt. Nu har jag superförtydligat i alla fall. 😀 (kan också tillägga att jag knappt fattade ett ord av det dansken och islänningen sa så även på det planet var det lite onödigt att inte prata engelska).

  1. Pingback: Bloggåret 2011 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s