Strax tillbaka

Kära läsare,

med största sannolikhet har ni knappast ens hunnit märka av min frånvaro, men tyvärr är det just det jag är, frånvarande. Det beror på något så banalt som ett utflippat proppskåp (elskåp?) och i förlängningen ett modem som surnade till. Jag hoppas få problemet åtgärdat så snart som möjligt, för jag bubblar av sedvanlig – nej, nästan större än vanligt i bästa ”gräset är grönare på andra sidan det fungerande modemet”-anda – bloggiver och vill så snart som möjligt diskutera nya Kindle, bröllopsreseläsning och svenska och engelska böcker med er! På – förhoppningsvis ett mycket snart – återseende!

Xoxo, eder Bokbabbel

2 tankar på “Strax tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s