A rose is a rose is a rose (och boken matchar den)

Nu vet jag inte hur ni andra resonerar, men för mig var den enda logiska följden av att vinna ett bokkärlekspris att helt enkelt fira det med… ett bokköp! (Nu föll ni av stolen, va?) Det blev Erin Morgensterns The Night Circus som fick följa med mig hem från bokhandeln, då jag effektivt ”glömde bort” att jag under mitt suktande efter den boken förvisso noterat att den finns att låna på biblioteket… Som en lustig bonus kan ses att det vrålsnygga omslagets färger matchar diplomet jag fick igår. (Eh. Jag lovar att den här bloggen ibland även fokuserar på, let’s say, litterära kvaliteter, inte bara väljer bok enligt devisen ”Hej den här boken skulle se snygg ut på bild med min ros!”…)

Anywhoo. Om ni ännu orkar titta lite på min nuna och läsa mina bevingade ord, kan ni läsa intervjuerna i Hufvudstadsbladet och Västra Nyland. Sedan är det nog sluttjatat om priset här på bloggen, ska ju t.ex. börja peppa inför den förestående bröllopsresans bokhög i stället! Trevligt veckoslut!

10 tankar på “A rose is a rose is a rose (och boken matchar den)

      • Jag hittade den på science fiction bokhandeln här i stockholm bara någon dag efter att den släppts. Hade ingen aning om vad det var för något men jag gillade omslaget (ja, jag erkänner. Jag väljer ofta(st) bok efter omslaget även om jag läser baksidestexter också). I detta fall var det ju väldigt lyckat! Och nu blev jag så inspirerad av att du köpt den så jag började en omläsning idag. Och jag älskar ännu mer denna gången. 🙂 Är så spänd på att få höra sen vad du tyckte om den.

    • Tack, det känns bara lustigt att se sina egna ord nedplitade av någon annan, och så tänketr jag att vissa svar är lite out of context 🙂 Men jaaaa, vill ju göra allt jag kan för att komma till Göteborg och hänga med bästa #boblmaf!

  1. Luen kyllä ruotsiksi, mutta en uskalla kirjoittaa, joten toivottavasti sinua ei haittaa suomenkieliset kommentit. 🙂 Mukava vain treenata lukemista ja olen iloinen, että sattuneesta syystä löysin blogisi. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s