Skröplighet, ditt namn är Bokbabbel

Bah. Knappt hade jag återinstallerat mig i vardagen förrän den höga febern som även förpestade några bröllopsresedagar invaderade min kropp igen. Vrålfail, som min bästa distanskollega Sandra skulle säga! I dag är jag mest glad över att jag stundvis orkar läsa (dock inga av de tunga inbundna rec.exen som lockar, här håller vi oss strikt till ViLäser, Kindle eller för febersvaga armar överkomliga pocketböcker).
Mitt gula kort (för uppvigling, bah! Jag bär det med stolthet!) är noterat, och vad det lider ska jag naturligtvis rapportera om allt från hur det gick med mitt återseende med Annika Bengtzon, om en ny (fiktiv) psykopatbekantskap jag gjort, en thrillerförfattare jag förälskat mig i, en nattlig cirkus jag förundrats av och lite annat smått och gott. Men först, Penguinmugg-formade baljor med té och eoner av vilotid i sängen. Stay tuned tills bättre (blogg)tider, som man så vackert säger på ”svenska”!

P.S. Vad tycks om min nya slogan, ”Fanatisk och fantastisk”? Den är ett FB-citat av Bia the bokgudinna från några veckor tillbaka och jag tycker den känns väldigt fin och passande! 😀

13 tankar på “Skröplighet, ditt namn är Bokbabbel

  1. Pingback: I rättvisans namn | Påhittade nöjen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s