Säg det med ett smycke

Nördiga smycken, det gillar vi va? Själv bär jag alltid halsband, men har faktiskt inget som vittnar om mitt stora läsintresse och det skulle jag gärna ändra på. Jag tror att jag har bestämt mig för att ge mig själv det här halsbandet i julklapp (jag har varit rätt snäll i år, right?), men sedan snubblade jag över den här sidan och tycker de
halsbanden också är rätt fina i all sin enkelhet (plus i kanten för sloganen ”Jewelry for the bookish”!). Gillar också den lilla scrabbleplattan med Alcott-citatet som Bokhore-Jessica tipsade om häromdagen. Och är man riktigt hardcore är det här smycket nog det enda rätta.

Har ni något bokinspirerat smycke?

23 tankar på “Säg det med ett smycke

  1. Två par örhängen i form av pocketböcker/anteckningsböcker (som man faktiskt KAN skriva i, om man hade haft världens minsta penna). Från Bok & Box i Umeå, men jag köpte dem på Noliamässan i Piteå.

  2. Åh, vilka vackra! Har inga snygga boksmycken att skryta om själv, men däremot känner jag en man som nästan alltid går runt med en bok, som han anser vara tung eller svårläst. Han läser knappt själv, men han använder böcker som accessoarer och påstår att det attraherar en viss sorts kvinnor… 😮

  3. Jag har halsbandet från Heather Kent och jag ÄLSKAR det! Kan dock varna att det tog nästan 1 månad innan det levererades så om du vill ha det till jul så beställ NU! Du kommer inte ångra dig. 🙂

  4. Smycken är min stora kärlek förutom böcker. Jag har ett som jag fick för ett par år sedan i julklapp. Om jag ska skaffa mig något annat bokrelaterar så är jag sugen på en bok (gärna lite gammaldags i stilen) gjord i silver med lång kedja.

  5. Vilka sötsaker! Gillade det lite stereptypa ”librarian”-halsbandet. Själv har jag ett par likadana örhängen som Martina, som jag fått i gåva från svägerska m familj i Umeå-trakten. Oanvända är de än så länge, är jag rädd..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s