Intervju!

Den finlandssvenska radiokanalen och nyhetssidan X3M intervjuade mig angående bloggambassadörskapet, skoj! Här kan ni läsa om hur jag tänker utnyttja min finlandssvenskhet, vad jag tycker om Little Children så här långt samt titta på den där trevliga bilden Maria tog av mig när det vankades bokmässa år 2010. Det vill ni inte missa va?

Trevligt veckoslut!

5 tankar på “Intervju!

    • Ja, inte första gången jag använt den där bilden i sådana här sammanhang, haha. Perrotta förtjänar mitt kampanjande kan jag konstaterar även om jag inte kommit så långt!

  1. Pingback: Lucka nummer 12 Bokbabbel « enligt O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s