Bokbabbel skickar julkort

Tio dagar kvar till jul, och det har blivit dags för mig att skicka lite julkort till fellow bokbloggare.

Bokstävlarna, det finns ett sätt för dig att läsa dina bautategelstenar utan risk för handledsslitningar och det sättet stavas läsplatta Kindle. God jul!

Drottningen av enkäter och kvinnan som ensam fyller din Google Reader, d.v.s. allas vår Enligt O önskas en lugn och avstressande jul!

Ibland går Feeejay på date och är snäll nog att ta hela #boblmaf med sig via Twitter. Hoppas du hittar din man med den stora… bokhögen!

Ibland tar Helena paus i sitt eminenta boktipsande för att skriva på vad jag är övertygad om att kommer att bli en fantastisk bok (och vad som ju blev en prisbelönt novell också!) en dag. Gott nytt skrivår!

Feuerzeug tycker om att kritisera min iPhone och Kindle, men jag gillar henne i alla fall. Må du få många e-böcker till din Android!

Hon bakar och hon läser (och vi skulle alla komma till ditt bokcafé!). God Jul Flickan och böckerna!

Och vi älskar att läsa när du gör det! God jul Book Cover Girl!

Full bokhylla balanserar barn, bokbloggande och aktivt Wordfeudande. Gott nytt år!

God Jul Kindle-guru Böcker Böcker Böcker! Önskar: Hon som alltid frågar hjälp på Twitter

Bokomaten är pysselivrig och får därför en liten bokmobil att klistra ihop själv.

Och alla ni andra som jag inte nämnt personligen men vars bloggar jag läser, som kommenterar här eller läser bara i smyg: en riktigt god (bok)jul till er också! Ni är bäst!

29 tankar på “Bokbabbel skickar julkort

 1. Åh, vilket fint julkort! God bokjul och gott nytt litteraturår till dig också, och till alla andra fina bokbloggare som gör min vardag roligare och mer litterär. 🙂

  • Kändes skoj när jag samlade på mig de här bilderna och hade en mycket klar bild av vem som skulle få vad! Min bok ja, den vill jag också (skriva och) läsa! 😉

 2. Men åh vad fint! God jul själv!
  (nu känns det som helt fel tillfälle att avslöja att jag har gått över till Android-sidan helt med läsplatta och allt, men det kommer ett blogginlägg om saken inom en snar framtid …)

 3. Åh vad glad jag blev. Någon gång under första halvan av det där nya året ska jag ta tag i bloggen på riktigt! Riktigt gott nytt år till dig också! Vem vet vad 2012 har att bjuda på (vissel, vissel, #babbelbäbis, vissel…;-)!

 4. Pingback: Plattan « Bokstävlarna – en bokblogg

 5. Tack så hemskt mycket för det fina julkortet! Förlåt att jag inte sett det förrän nu. Bakndet har konkurrerat ut bloggläsandet ett tag, men nu är det bara 2 luckor kvar (pust, gör nog inte om det..) 🙂

  En underbar jul till dig, fru Bokbabbel! och till herrn med, förstås 🙂

 6. Pingback: Bloggåret 2011 | Bokbabbel

 7. Pingback: Bokbabbel 2011-2014 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s