Godkänt, men inte mycket mer

… eller ”Hur gick det egentligen med Bokbabbels 10-lista?”

10-listan var alltså en utmaning där man skulle passa på att läsa hyllvärmare som fått samla damm alldeles för länge och troligen helt i onödan (man köper ju bara potentiellt bra böcker). Nu är jag ju inte sådär väldans bra på sådana här utmaningar eftersom jag tror på lustläsning och på att plocka upp den bok man känner för, men som den bokhamster jag är gör det onekligen gott att då och då vända blicken mot den egna bokhyllan och inte bara nätbokhandeln eller bibliotekskatalogen.

Så hur gick det alltså? Eftersom jag i princip hade glömt bort hela listan och åtminstone inte alls tänkt aktivt på den, var jag rädd för att det skulle ha gått helt katastrofalt dåligt. Men icke, jag har ju faktiskt läst såväl The Passage (även om det ju tog sin tid, som ni kanske minns) som Det fördolda, The Lake of Dead Languages och The Magicians. 4 av 10 med andra ord. Som jag säger i rubriken, godkänt men inte mer än det. Lite pluspoäng ger jag dock mig själv för att jag läste böcker från listan trots att i princip hade glömt bort att den existerade.
Hur gick det för er andra?

4 tankar på “Godkänt, men inte mycket mer

  1. Jag missade hela utmaningen, kanske det skulle vara ett bra projekt nästa år! Jag har i princip mer eller mindre köpstopp på böcker just nu (undantag finns), men har i stället mängder väntande i min hylla för låneböcker… Jag ska först läsa undan dem, men sen tror jag att jag ska haka på det här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s