Bok-browsing

Alltså, är det inte typ lag på att köpa böcker lite sådär pre-bokutgivningssäsong? Inte? Helt säker på att jag läste det någonstans…

I övrigt riktigt crave:ar jag fysiska böcker för tillfället, kära Kindlur i all ära men nu vill jag ha trycksvärta, limdoft och sidprassel! Har en maffig kundvagn på Adlibris för tillfället, men tvekar fortfarande, klickar av och an. Nynnar förnöjsamt.

4 tankar på “Bok-browsing

  1. Jo, visst var det väl så … 🙂
    En full kundvagn på Adlibris är inte fel, snarare ett stort nöje för ett tag framöver. (Du läser ju så mycket så det där med ”ett tag framöver” går ju fortare för dig än för många andra av oss, antar jag) 🙂

    • Ja minsann, mycket nöje! Jag läser förvisso fort, men det är ju inte alltid jag läser alla böcker jag köper genast. Är nämligen en mycket ivrig liten bokhamster som tydligen tror sig rusta för någonslags vargavinter där man inte kan gå ut på flera månader… 😛

  2. Jag börjar känna det samma. Kindle i alla ära och alla böcker på den är fina, men när jag fick en ”riktig” bok till låns igår blev jag överdrivet glad. Nästan löjligt.

    • Tror det går i perioder det där, och jag har ju heller aldrig trott att jag skulle ge upp fysiska böcker helt och hållet, älskar helhetsupplevelsen alldeles för mycket för det! Men Kindlur är ovärderlig under långa resor, och den räddar ju onekligen min bokhylla från en kollaps…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s