VAB

En VAB-dag, så som jag som inte har barn förstår det, nämligen som Vård Av Blogg. Årets fyra första dagar har jag läst ut en bok varje dag, nu den femte inser jag att den takten kommer att brytas om jag inte fuskar och hoppar på en liten liten tunnis. Ligger även efter med recensionerna, men en liten header har jag i alla fall pysslat fram. Vad tycks?

37 tankar på “VAB

  • Tack! Tycker WP gjorde bilderna onödigt snygga (petade ihop en till en Blogger-blogg tidigare i dag nämligen), men i övrigt känns den rätt bokbabbelsk 🙂

  • Ja, visst är den röda fin? Några av böckerna jag läste ut hade jag påbörjat förra året, men det kändes skönt att börja året med att inte ha fullt så många påbörjade… 😛

 1. Snyggt! Haha det ska jag anamma VAB, nu när yngsta barnet är 19 år och jag inte har ”vård av barn längre”. Hög tid att ta ut Vård av blogg, klockrent 🙂 ps. fick en ny header av dottern på bloggens ett-årsdag 2 januari.

 2. Snyggt!
  Själv valde jag att inleda året med en tegelsten och två tentor att skriva, så jag har inte ens läst ut en enda bok ännu. Mycket sorgligt. Får kompensera sen när tentorna är färdigskrivna, tänker jag!

  • Tack! Ojoj, du och dina tentor! Men du är ju helt pro på det här med tegelstenar, jag börjar men fastnar ofta mitt i hur länge som helst… Och så har du ju en Ali Smith på väg också..!

 3. Vilken fin header du har fått till! Bra jobbat!!

  Jag gjorde ju själv en ny header för ett tag sedan. Det är himla roligt. Jag svor nog ett par gånger när jag höll på och krånglade med kortens storlek bara… 😉

  • Tack tack! Ja, det är roligt, men surt om man inte får till det som man vill ha det! Blev ju lite avkapad vid ändorna, men kanske är det bara jag som märker det…

 4. i like headern väldigt mycket! har läst två och en halv bok än så länge i år. kan också stolt meddela att jag klickade hem min första tom perrotta igår! ”the abstinence teacher”, tankar om den?

  • Thanks! Like på klickandet, tankar om just den boken är att jag har köpt den men ännu inte läst eftersom jag nu försöker spara några Perrotta-böcker och inte moffa alla på en gång!

 5. Pingback: Bokbabbel 2011-2014 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s