Skogsmystik i Vermont-woodsen

Don’t Breathe a Word av Jennifer McMahon XXXX-
Älskade Kindle lite extra häromdagen när jag låg hemma sjuk och blev akutsugen på McMahons bok som jag redan suktat efter en tid. Klick klick på Amazon, och en halvminut senare kunde jag lägga mig ner på soffan och börja läsa. Och som jag läste! Det är en riktig bladvändare McMahon har fått till, en bladvändare som balanserar på gränsen mellan thriller och fantasy. Möt Phoebe och Sam som lever lyckliga i ett förhållande innan the past såklart kommer och knackar på dörren – the past i form av Sams kusin som har fått ett meddelande av Sams lillasyster Lisa som försvann för femton år sedan. Phoebe, Sam och kusinen Evie börjar såklart rota i det förflutna, och parallellt med deras tid och berättelse löper Lisas egen från femton år tidigare. Det är springande i skogar, The Book of Fairies och saker som inte är vad de ser ut att vara. Och sjukt spännande, som sagt.

Jag kan inte minnas att den första McMahon-boken jag läste bar några spår av övernaturligheter, men jag gillar det, får kanske rentav lite Andrew Pyper-vibbar. Nej, det här är inte en blivande Nobrlpristagare, men om ni vill ha en välskriven bladvändare har ni kommit helt rätt!

10 tankar på “Skogsmystik i Vermont-woodsen

  1. Kul att du gillade! Klar slukarvarning på den här. Jag är också förtjust i lätt övernaturliga thrillers och, ja, faktiskt lite Andrew Piper-vibbar. 🙂 Vilken bok av McMahon var det du hade läst tidigare?

  2. Ja det finns en ”Girl in the woods” av McMahon. Jag läste ”Don’t breathe…” och älskade!

    Andrew Pyper säger ni… Tål att kollas in…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s