Apokalyps eller Mordorvinter? Ingen fara, jag har böcker så det räcker

Ja alltså. Egentligen skulle jag inte riktigt våga erkänna hur många böcker jag köpte igår. Men nu gör jag det i alla fall, och då hoppas jag som ni förstår på lite peppande och förstående klappar på huvudet där nere i kommentarsfältet, okej? OKEJ?! Och att ni dessutom håller i minnet att jag hade ett fint presentkort till den röda internetbokhandeln att använda också. *har inte alls dåligt samvete*

– Joe College, Tom Perrotta
The Scrapbook of Frankie Pratt, Caroline Preston
Proof of Life, Karen Campbell
Tistelblomman, Amanda Hellberg (K)
The Blade Itself, Joe Abercrombie (K)
A Room Full of Bones, Ruth Galloway Elly Griffiths (Tack Sandra!) (K)
Death By Darjeeling, Laura Childs (K)
Fredagsmys, Emma Hamberg (en kokbok! Jag? Vars uppfattning om att laga middag enligt Böcker x3-Metta är att poppa popcorn :P)
Som hemma, Malin Lindberg

Samt förhandsbeställda
The Man Who Rained, Ali Smith (K)
Available Dark, Elizabeth Hand

De (K)-märkta (höhöhö) är Kindle-versioner/e-böcker. Ny forskning visar på att e-böcker, som alltså inte väger mer än den läsplatta du läser dem på, inte räknas när man shoppar böcker. Bra va?

28 tankar på “Apokalyps eller Mordorvinter? Ingen fara, jag har böcker så det räcker

 1. Ja, men det här var ju HELT okej! Vad som helst kan ju hända. Du kan ju bli insnöad och inte komma ut på veckor. Då är det klart att det måste finnas något att göra … 🙂

 2. Gud vad bra att e-böcker inte räknas. Miljövänliga också. Ett riktigt samhällsansvar kan man tycka. Och vilken tur att du köpt böcker som du kan träna din engelska med. Dessutom är det ju superansvarstagade att köpa en bok som lär dig att fixa mer än popcorn.

  • Det här var nog personligt rekord faktiskt! 😀 Men från tre bokhandlar, och så många i elektroniskt format att det knappast blir ens stora Adlibris-lådan (har aldrig fått en sådan faktiskt)

 3. Haha! Jo, helt lugnt! Jag köpte idag en bok som jag redan har hemma. Men som vi alla vet så är ju ljuvliga gamla utgåvor av favoritböcker (alltså vi pratar 10-i-topp här) ALLTID OKEJ.

   • Ja, och att köpa dubletter av böcker som man redan har och gillar när man hittar ett bra erbjudande, det räknas inte heller. Det är ju för att kunna prångla på andra behövande som måste läsa de böcker man själv gillar bäst.=)

 4. Så avundsjuk! Själv ligger mina böcker på hög och dammar just nu…Har bytt ut dom mot lagboken, Civilrätt och annan juridisk litteratur för tillfället. Längtar till sommaren när jag har tusen fina böcker att läsa i solen vid sjön. Mmm!

   • Är inne på mina första veckor (du vet när allt är nytt och det är massor att ta in) så jag har verkligen inte orkat ta tag i en bok på kvällen 😦 Men jag hoppas att jag snart får rätsida på vardagen och införskaffar mig lite (egen/valfri) lästid!

 5. Pingback: Öppen fråga till allmänheten | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s