Tidningsmys i Göteborg

Anlände i dag till ett kallt men strålande soligt Göteborg. En av de första sakerna jag gjorde var att köpa Tidningen Skriva som inte finns till salu i Finland. Har hittills läst om Jan Guillous nerkylda skrivmaskinsfärgband, men bläddrade lite och såg att det finns en intervju även med Johanna L från Bokhora. Ska läsa vidare under mina dagar här, varvat med Elly Griffiths på Kindle då. Mys!

Och imorgon vankas det inspirationsträff med de andra bloggambassadörerna, spännande!

20120204-172747.jpg

8 tankar på “Tidningsmys i Göteborg

  1. Har sett tidningen på flera pressybyråer runtom i Stockholm och funderat på att köpa. Ser fram emot att höra mer så att jag vet om det är väl investerade pengar! (Det blir ju faktiskt en halv engelsk pocket…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s