Det där med barn, katter och vegetarianer

När jag träffade Enligt O över en fika och sedermera även lite bokshopping för en dryg vecka sedan, pratade vi lite om hur lustigt det är att träffa människor vars bloggar (och twittrande) man följer, sådär så att man vet en hel del om människan, men ändå inte så mycket. På inspirationsträffen kom vi i något skede in på ungefär samma ämne, och då konstaterade Bokbiten att man förr eller senare alltid får reda på om bloggaren har barn, katt och om den är vegetarian.

Det tyckte jag var en ganska bra sammanfattning. För just de infosnuttarna tycks faktiskt sippra fram i bokbloggarna, oberoende av hur mycket eller lite man skriver om sitt privatliv i övrigt. Eller har jag fel?

20 tankar på “Det där med barn, katter och vegetarianer

  1. Plus om bokbloggaren ifråga föredrar kaffe eller te i sin Penguin-mugg samt ungefär var hen bor (i vilken del av landet åtminstone). Brukar vi inte också blogga en hel del om våra semestrar? Sådär så att man ibland ej vet det riktiga namnet på en bloggare men vet att denne varit i London, Portugal och Thailand senaste året.

  2. Sitter här och fnissar för mig själv, för det du skriver stämmer så himla bra. 🙂 Jag har inte sagt mitt riktiga namn, inte publicerat några bilder på mig själv men däremot flera stycken på katterna. Och givetvis har jag skrivit om att jag är vegetarian, visserligen som en kommentar när jag recenserade Eating Animals av Safran Foer, men ändå.

    • Jag tyckte citatet var otroligt träffande redan då, men det känns som om det stämmer mer och mer, ju mer man tänker på det (och ju fler som kommenterar igenkännande här)!

  3. Pingback: Om mig « Ariels bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s