Litterärt skärbräde

Har ni sett, ett litterärt skärbräde! Nu vet jag att det inom #boblmaf finns fler än jag som hellre, tja, läser än ställer sig i köket och lagar mat, men äta bör man annars dör man och kanske är det här just det som saknats i våra kök? Finns att köpa här ifall snålvattnet började rinna.

23 tankar på “Litterärt skärbräde

  1. Ah! hur hittar du dom här sakerna? Vill ha vill ha vill ha! Jag tänker mig alltid när jag står i köket att jag ska efterlikna den matlagning som Kay Scarpetta eller Alan Banks får till, men det blir inte alltid så.

    • I have my ways… 😉 Nja, surfande på boknördiga Tumblr-sidor som ibland länkar vidare, det är min hemlighet. Tycker Calliope också är superbra på att hitta boknördiga grejer, känner inte till hennes hemlighet 🙂

  2. Pingback: What’s for dinner? | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s