Levande bilder

Hurra, ikväll är det äntligen dags, jag ska gå på levande bilder och se förhandsvisningen av Hunger Games! Det här med filmatiseringar är ju alltid knepigt; man har sin egen bild av hur karaktärerna och miljön ser ut, man blir kanske upprörd om de ändrat på eller lämnat bort någon scen man själv tyckte var viktig. Ändå går jag så gott som alltid och ser filmatiseringarna av bra böcker, är man nyfiken så är man.

När Finland väl tar in We Need to Talk About Kevin till biograferna (i slutet av april, come ooon) kommer jag att, om inte stå och rycka i dörren, så åtminstone rycka i Mr Bokbabbels ärm. Han läste för övrigt boken före mig, och ibland låter jag honom tro att det var han som ”hittade” Shriver :).

6 tankar på “Levande bilder

  1. Ååh, kul! Jag ska se den imorgon – på morgonen! Få nöjen har man som graduskrivande men ett av dem är nog att gå på (billig!) förmiddagsbio 😉 Det tråkiga är att INGEN av mina vänner har läst boken så jag får inget sällskap. Men hej, de får ta del av mina åsikter på bloggen istället – nånstans måste jag ju få obsessa över Hunger Games! 😉

    • Aha, låter bra det där! Jag gick faktiskt också ensam eftersom inbjudan gällde för bara en person, det var första gången för mig men gick väldigt bra 🙂 Läser gärna vad du skrivit på bloggen sen!

  2. Oii! Jag skulle också ha sett Hungerspelen ikväll med en massa kollegor men de ställe in en efter en så tillslut blev det instället helt. Misstänker att man kommer att läsa många rapporter imorgon.=) Ha så roligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s