Enkät var’e här!

Dark Places bjussar på en kort fredagsenkät, och jag är naturligtvis inte sen att hoppa på!

Just nu…
… läser jag: Jag skulle aldrig ljuga för dig, Moa Herngrens nya romane som jag till min glädje hittade i paketet jag hämtade ut på postkontoret imorse. Dysfunktionella personer, me like!
… väntar jag: På Converse-premiären (det blir nog i helgen tror jag!), och på att få flytta till radhuset Mr Bokbabbel och jag har köpt(!!).
… lyssnar jag på: Det blir fortfarande en hel del Lana del Rey, varvat med t.ex. Midlake och Tori Amos.
… tittar jag på: New Girl, trots att jag egentligen inte är överförtjust i den serien. Men det är så trevligt med tjugominuters avsnitt!
… är jag nyfiken på: Lionel Shrivers nya bok, och på Bokmässans seminarieprogram (som förvisso kommer först i maj, men bokbloggare är väl kända för att ständigt blicka framåt?)

9 tankar på “Enkät var’e här!

  1. Återigen YAY för radhuset, måste kännas ljuvligt! Själv har jag kunnat ha converse hela vintern i år, tack vare de fodrade svarta som finns, rekommenderas. Och jo, bokbloggare blickar minsann framåt, själv går jag och undrar när förlagens höstkataloger släpps, haha!

    • Tack vännen, det gör det! Håller de fodrade Converserna vatten då, blir ju en hel del snö och slask under vintern…? Å andra sidan älskar jag känslan av att få byta till lättare och tunnare skor på våren – känns som om man flyger fram!

  2. Btw, själv längtar jag mest efter min bokhög de kommande veckorna, se mer i min blogg (reklamvarning på denna kommentar, insåg jag nu, men äsch!). 😀 Knaus, Moodysson OCH Vallgren OCH Nattens cirkus (f ö efter tips från dig). Mmmmm ge mig oändliga mängder lästid…

    • Ja jag såg, där finns ju riktiga godingar som åtminstone i teorin verkar passar dig perfekt, hoppas de håller måttet, och hoppas du gillar Morgenstern!

  3. Pingback: Enkät: Just nu! « enbokcirkelföralla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s