Åker tåg med Tyrion och Karl Ove

Nu har jag, av förekommen anledning, bänkat mig i ett långt långt tåg för en lång lång tågresa. Tror dock att mitt sällskap är bland det allra bästa, även om mixen av dvärgar och norska lärarvikarier nog är lite… otippad. Tjockleken har de i alla fall gemensamt, inte ens den här abibliofoben är rädd för att bli utan sidor att läsa.

Och hallå Jeppis-bor, hoppas vi ses ikväll!

20120330-130735.jpg

4 tankar på “Åker tåg med Tyrion och Karl Ove

    • Det gör jag inte, inte ens fast jag då jag hoppade på tåget var nästan halvvägs i Martins bok. Men det är bra med alternativ (+ att det lovats snöstorm = tågtrafiken kan bli långsammare…)!

  1. Ah, tågläsning. Så himla härligt i teorin och så omöjligt i praktiken för mig. X2000 = åksjuka för min del. Klarar knappat av att läsa ett kapitel i taget om jag inte är väldigt utvilad och pigg. Annars konstant illamående hela resan. 😦
    Men din reselektyr ser ju himla trevlig ut, måste jag säga. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s