Ode till en postlåda

Kärleken jag känner till min postlåda just nu: mycket stor. Inte bara har den glatt mig med mitt försenade nummer av ViLäser och några andra icke-bokliga månadsmagasin, den har dessutom spottat ur sig intre mindre än fyra avier på tre (var)dagar. Förvisso skulle mitt liv underlättas och min lästid bli längre ifall bokpaketen kunde lämnas i brevlådan så att jag slapp visa min nuna på postkontoret stup i kvarten, men nu ska jag inte vara knusslig. Ska nu ta mina tre avier i handen och skutta raskt promenera iväg mot posten. Bästa bokmalspromenaden ju!

4 tankar på “Ode till en postlåda

    • Ibland har jag störtat ut när jag har sett brevbäraren gå förbi, lagom stalkeraktigt 😛 Men oftast är jag ju på jobb, så då är det bara att traska till posten. Blir en hel del svängar där nu när det är högsäsong för recensionsböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s