ETA New York: inte så länge

New York, baby! Imorgon alltså, och medan jag nu egentligen borde ta fram kläder, kappsäck och pass, håller jag naturligtvis i stället på att klappa på mina fysiska böcker samt fundera över vilka böcker jag riktigt har på Kindlen och om jag behöver fylla på förråden (svar: nej! Men jag villl…). Eftersom jag med största sannolikhet kommer att komma hemsläpande på någon ny bok eller ett billigt Converse-par, hade jag tänkt begränsa de fysiska böckerna till en eller två, och låta Kindlur stå för resten. Sen är ju New York dessutom inte ett resmål där man direkt har eoner av lästid, så vi får se vad det blir av det hela. Gissar dock att jag kommer att avverka åtminstone nya Åsa Larsson och Harlan Coben, om inte annat så under flygresorna, så stay tuned för bokbabbliga funderingar kring dem! Har som vanligt tidsinställt några inlägg för tiden jag är på resande fot, och hoppas kunna spontanblogga om saknaden efter bloggen och er blir för stor. Men i övrigt hörs vi om en dryg vecka igen, ha en riktigt skön påsk!

8 tankar på “ETA New York: inte så länge

    • Föredrar nog de där långa lässtunderna på mer bekväma platser, men älskar ju att resa, så visst funkar det! När vi åkte till NY 2008 sträckläste jag nästan hela ”Extremely Loud and Incredibly Close”, det var en fin upplevelse!

  1. Flygresor är bästa, bästa tillfället att läsa! lång sammanhållen lästid, ljuvligt! Fast försök sova lite på vägen hem i alla fall också så att du blir i fas! ÅR SÅ AVUNDSJUK också och du kommer få sååååååå roligt!!! Läs inte för mycket! Men shoppa gärna!

    • Ja du och din extremresa till djungeln borde väl veta allt om långa flygresor..! Tror nog att Mr Bokbabbel lockar ut mig på stan, ifall jag nu skulle få för mig att inte själv fatta det 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s