Hej höstkataloger!

Ni som vill leva i stunden behöver inte läsa det här inlägget, men jag vet att det finns andra än jag som redan är nyfikna på höstutgivningen (vink vink Ord och inga visor). Kan därför med glädje meddela att många förlag (Albert Bonniers, Forum, Norstedts, förlagen under Forma Books) nu har lagt ut sina höstkataloger på nätet. Wii! Efter en snabb genomgång verkar det som om Norstedts i höst är den stora vinnaren för min egen läsning: Karl Ove Knausgård, Karolina Ramqvist, Arnaldur Indridason och Kristina Sandberg lockar i alla fall!

9 tankar på “Hej höstkataloger!

  1. Åh, vilken trevlig läsning! Och vilka pengar alla förlag lagt ner på att presentera böckerna och författarna, men jag tycker det mest ser tarvligt ut. ^^
    Var några intressanta böcker, något att hålla utkik efter.
    Norstedts var helt klart den mest påkostade och matiga. Men de flesta böckerna som fångade min blick verkar komma ut i Augusti? då är ju sommaren nästan över! 😦

  2. ÅÅÅÅH vilket dregel… Jag hittade massor av böcker som jag vill läsa, det här blev helt klart ett lyft för kvällen. 😀 Nu är det bara att vänta på w&w, sen kan man skriva ett blogginlägg om vilka man mest ser framemot, haha. Jag tror det är svensk bokhandels höstkatalog som kommer i juni kanske… Men nu är jag nästan lyrisk. Karolina Ramqvist! Monika Fagerholm! KOK! Åsa Ericsdotter! Roberto Bolano! med mera med mera.

    • Ja-a du, här i Finland får vi faktiskt läsa Fagerholm redan nu, tror det faktiskt var första rec.dag på ”Havet” just i dag 🙂 Men ja, många fina att vänta på – igen – bra så!

  3. Pingback: Höstgodis! « Eli läser och skriver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s