Just nu, en dimmig tisdagsmorgon i april

Just nu…

… läser jag: Hela havet stormar, andra delen i Arne Dahls serie om Opcop-gruppen. Tycker fortfarande att världen (till skillnad från Sverige) är en lite för stor miljö för att greppa i en deckare, men Dahls sätt att skriva känns ändå fräscht.
… tror jag att jag ska läsa den här boken till näst: Har ännu en hel del rec.ex hemma, t.ex. Två soldater och Ögonblicket ligger bra till. Å andra sidan har vi ett stort bord med Fifty Shades-böckerna på jobbet, så det kan hända att jag faller för frestelsen nyfikenheten att läsa vidare om Anastasia och Christian.
… borde jag: Ta tag i skrivande av bloggrecensioner och ifyllande av läsdagboken, båda släpar efter en aning.
… är jag nyfiken på: The Age of Miracles, som släpps på både engelska och svenska om någon månad. Hoppas släppet inte krockar med vår flytt bara, annars kan det bli knepigt..!
… längtar jag efter: Eld!! Vårens näst mest efterlängtade bok efter Gone Girl ju.

10 tankar på “Just nu, en dimmig tisdagsmorgon i april

 1. Just nu en solig (!) tisdagsmorgon i Sthlm läser jag Mitt liv som Schaffer i sängen och Moa Herngren i soffan. Jag vill helst stanna hemma och fortsätta men Plikten kallas. ”Till näst” är nog ett ev de finaste uttrycken jag hört! Jag ska omedelbart börja använda det. Det jag borde nu är att äta min frukost, klä på mig och gå härifrrån. The Age och Miracles är jag nyfiken på alltsedan Bia vandrade omkring med den på en bok-fest. Tack Bokbabbel för en trevlig start på morgonen!

  • Blev riktigt glad av din entusiastiska kommentar! Jaså, är ”till näst” något enbart finlandssvenskt eller?
   Tror det kan vara bra att varva Herngren med något annat, det är tung läsning!
   Jag vill också gå på bokfester, och kanske specifikt med en bok under armen, det låter trevligt!

 2. Ah, jag beställde precis Eld från AdLibris och upptäckte till min oerhörda förtjusning att den skickas iväg imorgon. Dessutom började jag igår läsa the Perks of Being a Wallflower. Gillar den mycket. Och Hunger Games-trilogin föll jag som en fura för. Jag tackar stort för alla dina och Ellens superba tips.

  • Så det var ”bara” Gillian Flynn och kanske ”The Passage” som gick lite snett då? 😉 Fint att du gillade, och lyxigt för dig att få läsa t.ex. alla Hunger Games-böcker i ett sträck, och ”Eld” så snart efter ”Cirkeln”

   • Lyxigt är ordet. Att gå och vänta länge på en uppföljare är inte lika trevligt eftersom man ofta skulle behöva läsa om boken innan för att vara riktigt inne i storyn.

    Jag hade HELT glömt bort att ni tipsade om Flynn och the Passage också 🙂 Men de goda tipsen överväger ju helt klart. (dessutom gillade jag nog Dark Places. Är lite för otålig för the Passage, det kan hända att jag ger upp snart.)

    • Vi har rätt lika smak med Ellen (och bra, då ;)), så det var kul att tipsen föll dig i smaken! Vad fint det var ändå, att stå där framför Ellens hylla och prata och peka!

 3. Pingback: Just nu… « Olika sidor

 4. Pingback: Just nu, en kväll i soffan.. | BokDjungeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s