Månadssummering april 2012

Anna Jansson – När skönheten kom till Bro
Åsa Larsson – Till offer åt Molok
Harlan Coben – Stay Close
Katarina Wennstam – Svikaren
Kristina Ohlsson – Paradisoffer
E L James – Fifty Shades of Grey
Arne Dahl – Hela havet stormar
Mari Jungstedt – Den sista akten
Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren – Eld
Johanna Ekström – Om man håller sig i solen

Antal böcker på finska/engelska: 0/2
Antal novellsamlingar: 0
Antal ungdomsböcker: 1
Antal graphic novels: 0
Antal tegelstenar: 2
Antal böcker lästa på Kindle: 1
Sammanlagt antal: 10

Månadens bästa: Eld!! Fast det förstod ni kanske? Åsa Larssons deckare var dock en god tvåa!
Månadens sämsta: Ja alltså, Fifty Shades of Grey var ju inte bra. Ändå finns där den där konstiga nyfikenheten som gör att jag vill läsa åtminstone lite vidare, så det är svårt att säga vad jag egentligen tyckte om boken.
Månadens överraskning: Att det oplanerat blev så otroligt många deckare/thrillers.
Månadens besvikelse: Att det gick rätt segt där i mitten, så att det först såg ut som om jag inte skulle komma upp i särskilt många lästa böcker alls. Och ja, klart att det är kvalitet och inte kvantitet som räknas, men efter en drös med deckare och Fifty Shades var det kanske lite knapert även med kvaliteten…

8 tankar på “Månadssummering april 2012

  1. Haha, fast jag tycker det där med antal böcker ofta beror på om man hittar det man vill lsäa också. Plockar man upp en bok som det går tröööögt med så går ju antalet ner direkt.. Du har ju faktiskt petat in två tegelstenar förresten så tycker nog det är en bra stor lista ändå.=)

    • Gick egentligen inte trögt med en enda bok, och även om vi först var på resa ”vägde jag upp det” med att sedan vara dunderförkyld och ligga hemma och läsa. Men du har så rätt, tegelstenarna väger upp, och tio böcker är ju många, verkade dock länge som jag skulle stagnera på typ fem

  2. Dina bästa och sämsta i april kommer att bli mina bästa och sämsta i maj känner jag på mig. Det går långsamt med Fifty Shades men jag är snart halvvägs och även om jag verkligen inte borde köpa böcker nu så kommer jag knappast kunna hålla mig från Eld…;)

  3. Jag är lite fascinerad av alla som verkar tycka att Fifty Shades är rätt dålig men ändå läser vidare. (Inte som att jag ska snacka, men min smak för dålig tv och dålig film…) Men som jag skrev hos Dark Places: jag vill inte läsa dem själv, men tycker att det är kul när andra rapporterar. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s