Bästa känslan

Mycket förtjusande detta att hos en pålitlig boktipsare läsa om en ny författare som man inte har hört talas om tidigare. I det här fallet var det thrillerförfattaren Elanor Dymott, och efter en snabb googling som ger uttryck som campus mystery och a tale of love and revenge vid handen, är jag förstås på kroken. Klickar runt lite mera på internet, och efter kanske en och en halv minut har följande hänt:

a) Jag har upptäckt att boken är på väg att köpas in av mitt nuvarande lokalbibliotek (och har squelat lite av glädje vid datorn)
b) Jag har placerat mig själv först i reservationskön på nämnda bok.
c) Jag börjar förbereda ett blogginlägg om denna fantastiska händelse.

Bästa känslan alltså!

12 tankar på “Bästa känslan

  1. Can’t beat the feeling! 😀 Fast egentligen ska du tacka mina egna supertipsare på English Bookshop, som tyckte att det här osade Helena. De har nästan bättre koll på Helenaböcker än vad jag har. It’s uncanny!

  2. Jag har en liknande älska-livet-och-alldeles-särskilt-alla-bibliotek-känsla idag faktiskt! Jag har nämligen klickat in mig på helmet.fi var och varannan dag sedan slutet av april för att kolla om möjligtvis Eld kommit in och VISST kom den in och inte så konstigt kanske att jag fick första köplatsen 😉 Och idag fick jag äääntligen hämta ut den. Känns jättebra att jag klarade av att vänta också! Berodde dels på att jag inte hade råd och dels på att jag vill ha den i pocket sedan för att matcha min Cirkel 😉

  3. Kul! Fast det är alltid lite riskigt att blogga om böcker som man har från bibban, för då kanske man inte får ha dem tillräckligt länge… Jag sitter just på en recension av en väldigt bra dystopi, men egentligen borde min sambo få läsa ut den först… för det kan ju hända att nån läser recensionen och tycker att den ska reservera boken genast 😉

  4. alltså kan man se i Helmet numera att boken är på väg att köpas in? ag har nämligen stört mig på att det inte syns. I Vasa stadsbiblioteks databas ser man att den har status ”Inköp”, och kan reservera, men åtminstone förr har man i Helmet inte ens sett den innan den anlänt till bibban och typ är under katalogisering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s