Dålig timing

Gone Girlbefinner sig någonstans i limbot mellan Adlibris och mitt postkontor och igår fick jag En tid för mirakel i min hand. Allt väl i paradiset kunde man tro, om det inte vore för den lilla detaljen att Mr Bokbabbel och jag ska flytta snart och jag borde tillbringa all min fritid med huvudet nere i flyttlådorna… Dålig timing, detta!

4 tankar på “Dålig timing

  1. Exakt så där ser det ut på mitt jobb just nu kan jag meddela.. Huvuet och kroppen är så knäckt när jag kommer hem att det inte finns mycket ork ens för läsning och då är det illa…:) Men spännande med flytt ju! Vi kommer förstås vilja se det slutliga resultatet när de där hyllorna är fyllda igen..

    • Stönigt med flytt på jobb, då är man kanske inte lika motiverad att kånka omkring på alla de där lådorna…
      Jag gillar inte alls hyllans furufärg och funderar nu på att slipa och måla hela härligheten vit… Men det blir ju nog ett mastodontprojekt p.g.a. hyllmängden, men å andra sidan har jag sett bilder på vitmålade Lundior och de är så fiiina!

    • Men hjälp, har du inte fått din ”Eld”? Beställde du från Bokus, Bokomaten hade förhandsbeställt men fick den nu i veckan 😦 Har stora förhoppningar på Walker Thompson! Ska du recca till ÖT oder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s