Status

Hej bloggen, minns du mig? Vi är nyinflyttade i vår radhuslägenhet, och jag har nog aldrig läst så lite som de senaste tio dagarna. Betänk t.ex. att jag kommit enbart hundra sidor in i nya Flynn-boken trots att jag haft den i min ägo i två veckor! Crazy, I know.
20120611-200923.jpg

Men men, även om jag är fullt upptagen med flyttstök (biblioteksfixande inkluderat!) och Livet och allt det där, kan ändå glimtar av det där bokpassionerade jaget skymta fram. Till exempel haffade jag de här sommarläsningsosande (och nagellacksmatchande!) böckerna på jobbet i dag. Tror nog att de + Gillian Flynn + ett allt mer iordningställt nytt hem leder till att ni snart får höra mer av mig igen!

9 tankar på “Status

 1. Jag längtar tills vi får höra av dig igen 🙂 Och jag behöver något riktigt somrigt till min sommarläslista – ska definitivt kolla in de på bilden.

  • Naaw, vad glad jag blir! Återkommer med åsikt om böckerna på bilden, om inte jag läser något ur mina mastodontiska sommarläsningshögar – eller något helt annat! 😀

 2. Sist jag flyttade höll jag samtidigt på att skriva C-uppsats, så jag kan verkligen relatera till det där att inte ha någon lästid.
  Ser fram emot Bokbabbel – the return! Hoppas att den kommer inkludera en massa foton från nya biblioteket. 🙂

  • Tack kära du, och hu vilken horror med flytt OCH uppsats! Bibliotekets hyllor är på plats, men än måste jag ordna lite + fixa läslampa! Men det kommer!

 3. Åh, jag vet alltför väl själv att livet ibland tar övertaget (och SKA göra det). Vi finns här när du är färdigflyttad. Välkommen till radhusklubben, och hav förtröstan i vetskapen om att jag lanserade Dark Places när flyttkartongerna nätt och jämnt var uppackade i radhuset. Det är helt klart något med flytt och nystart som får igång kreativiteten. 🙂

  • Ja, håller med om att livet får ta över, är inte det minsta orolig, det är ju inte som om jag plötsligt sluta gilla böcker eller bloggar 😉 Skönt att höra att läsarna väntar med öppna armar – och att radhus är bra för kreativiteten! =)

 4. Pingback: Lovebombsmåndag | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s