100 dagar!

Hurra, i dag är det hundra dagar kvar till bokmässan! Jag har förberett mig genom att häromdagen klicka hem seminarieprogrammet – ett trevligt klick klick eftersom det ju är gratis! Här kan ni göra samma, och här finns programmet i PDF- och blädderform om ni inte orkar vänta på pappersversionen!

2 tankar på “100 dagar!

  1. Jag ser verkligen fram emot bokmässan för jag har aldrig varit där tidigare. Nästa år hoppas jag stå i Egenutgivarnas monter med min egen bok som kommer ut senare i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s