11 tankar på “Dagens fynd

  1. Jag blev nyfiken på Stål efter att ha läst om den i senaste Vi läser, så ser fram emot att läsa vad du tycker om den. Superbt dessutom att du lånat den från bibban, så vet jag att den finns där. Borde ta tag i att skriva inköpsförslag åt dem igen (eller vet du om du eller nån annan redan önskat t.ex. Jellicoe Road och Hanne-Vibeke Holsts nya?).

    • Ja, kollade utan att tro att ”Stål” finns och så fanns det rentav flera exemplar, kul! Jellicoe Road finns iaf inte i HelMet, så be du dem shoppa bara! 🙂 Hoppas du hade en fin semester!

      • Tack, hade en väldigt skön och väldigt österbottnisk semester! Stål får nog vänta ett tag till, dels är jag inte helt färdig med boken jag började på under semestern än (Amor Towles Artighetsreglerna), dels var jag och hämtade mitt Helmet-beställda ex av Eld ikväll. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s