Sommarläsningsenkät

Enkät hörni, en sådan har vi inte skymtat på länge va? Tur att jag hittade en via Bokstävlarna då!

1. Bästa boken förra sommaren?
Tror faktiskt jag också säger George R.R. Martins böcker, de två första som jag slukade i pur förtjusning. Det var en stor överraskning att jag skulle komma att gilla böckerna så mycket, men en bra sådan.
2. … och sommaren innan det?
Eh, måste man minnas sådant? Men nu när jag kollar på min gamla Läst-lista ser jag många finingar som jag vet att jag läste i sommar- eller sensommartider. Tana French, Therese Bohman, One Day, Still Alice, Room etc. Sjukt bra böcker!
3. Några lite nyare böcker som passar i hängmattan?
Exempelvis Laura Harringtons Alice Bliss som jag ska ta och lovebomba inom kort. Gillian Flynn är ju heller aldrig fel!
4. Vad läser du mest på sommaren?
Jag läser nog rätt likartat som under resten av året, kanske lite mer på engelska och färre rec.ex bara. Har förstås fina tankar om hur jag ska läsa tegelstenar och klassiker och det ena med det andra, men freestylar hejvilt.
5. Var läser du helst på sommaren?
Det har ni väl fått höra till lust och leda, men på vår veranda på sommarstugan, gärna med ett glas kylt rosévin inom räckhåll. Numera har vi ju även en liten solig radhusträdgård, ser framemot fina lässstunder även där!
6. Vad ser du framemot att läsa i sommar?
Bra böcker! Känner ett sug efter böcker på engelska nu, och gärna något som uppslukar en fullständigt. Har stora förhoppningar på att Frenchens fyra, Broken Harbour, ska vara en sådan bok. I övrigt blir det väl min sedvanliga mix av romaner och thrillers, och så skulle jag vilja avsluta A Storm of Swords som jag harvat runt med superlänge även om jag tycker den är bra! Och några graphic novels också, det är länge sedan! Ja ni hör ju, storslagna planer.

Annonser

3 thoughts on “Sommarläsningsenkät

  1. Ping: Sommarenkät « Cinnamon Books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s