17 tankar på “What she said

      • Tyvärr ingen bild. Jag fick precis plats med en resårbottenmadrass som stått i förrådet ett par år (klädkammaren var uppenbarligen 105 cm bred!) – perfekt eftersom jag älskar att ligga ner och läsa. På två av väggarna hade jag hyllplan för böcker. En trådgardin istället för dörr så det kändes öppet men ändå avskilt. Tyg på väggarna och en liten avställningsyta för läslampa och en boktrave och läsparadiset var fullbordat! Har man möjlighet att lösa förvaringen på annat sätt rekommenderar jag verkligen att förvandla klädkammaren till ett minibibliotek/läshörna.

        • Låter helt fantastiskt!! Nu har vi ett skilt rum för böckerna, men känner för att kasta ut grejerna ur skrubben under trappan (very Harry Potter btw) och ordna en lässkrubb i stället 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s