Paddläsning, nästa!

Semester i augusti = att vara på sommarstugan medan folk på Twitter tjoar om rec.ex i brevlådan varje dag. Plötsligt är det höstbokssäsong och jag betar fortfarande av min Adlibris-tygkasse med medhavda sommarläsningsböcker. Det är nu man borde vara Blondinbella och ha en assistent som vittjar brevlådan och ilbudar de där rec.exen…!

I stället åter-befriendar jag Mr Bokbabbels padda. Tung som stryk är den ju jämfört med min fjäderviktare till Kindle, men den har obegränsat (om än långsamt) nät. Tidigare har jag laddat ner Bluefire Reader till min lilla mapp (tror det var Lotta som rekommenderade kanske?) och nu fick jag Emma Hambergs nya Rosengädda, nästa! som pdf i bloggmailen och kunde efter inte lång stund alls börja läsa den på paddan. Okorrad förvisso, men med sid-dekorationer och allt.
Återkommer iaf med recce på boken (22.8), kanske även några tankar om hur det blir att paddläsa. Kul att kunna prova på iaf!

9 tankar på “Paddläsning, nästa!

  1. Blir man inte tokig av att texten byter håll om man råkar vinkla paddan fel? Har inte gett mig på paddis som läsplatta än, men all annan text beter ju sig så… Bra att ha alternativ dock, in hours of need 😉

    • Man kan stänga av det där bytet (tack och lov!)! Längst ner i vanligt paddläge, rulla till vänster så kan du stänga av (grå ikon med typ pilar som yin och yang)!

  2. Ipaden är iaf ganska så dålig när det kommer till att läsa utomhus i solen. Försöker ta mig igenom DN varje dag men det slutar med att jag får gå in och läsa. Tur att vi inte har så mycket sol nuförtiden då kanske 🙂

    • Förutom vikten (och priset) mitt främsta argument vad gäller Kindle som funar lika bra som en fysisk bok även i gassande solsken! Blir irriterad på när jag inte ser nåt på iPhonen i solljus, så att sedan försöka läsa i det ljuset, hilfe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s