Efterlyses: Knatten-böcker

Det är många i bokbloggarmaffian som samlar på lite äldre böcker. Maria Lang sitter stadigt på sin piedestal, men tror bestämt att det finns någon som samlar på t.ex. Lotta-böcker också. Efter att ha petat lite på min ringa samling grönryggade Knatten-böcker på sommarstugan, bestämde jag mig för att börja samla så smått jag också. Så om det är någon i #boblmaf som vet med sig att den sitter på några Stig Malmberg-böcker, är jag intresserad! Jag är också intresserad av tips på antikvariat i Stockholm och Göteborg – hyser inga större förhoppningar om att få tag på gamla svenska ungdomsböcker här i Finland, men ska faktiskt snart till Svea Rike två gånger inom loppet av några septemberveckor!

10 tankar på “Efterlyses: Knatten-böcker

  1. För Wahlströmsböcker skulle jag nog satsa på Myrorna, Stadsmissionen, Röda korset och liknande välgörenhetsaffärer. Då kostar de max 10 kr/st

  2. Du borde åka en sväng till Esbos kierrätyskeskus, jag lyckas aldrig gå ut därifrån utan en hög med svenska böcker, och jag har för mig att där också finns en hylla för barn- och ungdomsböcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s