Åter i förortsthriller-land

Fragile av Lisa Unger XXXX
Det känns som om jag egentligen inte vill berätta så mycket om den här boken för er. Framför allt för att det låter så platt om jag bara skriver att boken handlar om en tonårsflickas försvinnande i en amerikansk småstad (mm, suburbia!). Och för att historien är mer komplex än så, men att jag inte kan berätta så mycket mer eftersom alla trådar av då- och nutid är så invävda i varandra, och jag inte vill spoila handlingen för er. Låter det stanna vid att jag läste och gillade, och att jag lagom till semestern införskaffade fortsättningen Darkness, My Old Friend. Välskrivna förortsthrillers, what’s not to like?

5 tankar på “Åter i förortsthriller-land

  1. Pingback: Sniffar på stand alones | Bokbabbel

  2. Pingback: Kevin-boken med thrillertillägg | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s