Wiie! Visitkort!

20120821-131755.jpg

Tro det eller ej, men det finns faktiskt paket som gör bokbloggare lika glada som bokpaket. Något av papper fanns det i innehållet i alla fall, närmare bestämt mina nya visitkort (från gamla trotjänaren Moo.com). Mailadressen var fel på mina gamla, och det anstår nog inte sig en bloggambassadör, vilket Marias bokliv vänligen påpekade. Det har tisslats och tasslats en hel del om visitkort på Twitter och på bloggarna, så jag har på känn att min gamla samling kommer att utökas rejält när jag träffar #boblmaf igen!

15 tankar på “Wiie! Visitkort!

    • Än hinner du, Moos leverans är alltid snabbare än vad de ”hotar” med, och det finns ju rentav svenska sidor som gör kort snabbare och kanske även billigare. Visitkort är ju såklart ingen nödvändighet, men de är kul och kan vara helt behändiga!

  1. Jag slängde snabbt iväg en beställning, men dom blir nog inte lika snygga som dina, för dina är urtjusiga :-)….men det ska bli kul att få dela ut några kort på bokmässan, hoppas någon vill ha…

  2. Pingback: Bokbabbel 2011-2014 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s