Snygg titel, bra bok

Darkness, My Old Friend av Lisa Unger XXXX-
Mm, suburban thrillers. Det här är den fristående fortsättningen på Fragile, och många av karaktärerna från den förra boken är med även i denna. Således: av mig lär ni inte få höra så mycket om handlingen i den här boken. Men jag gillar! Precis som i Fragile blandas nutid med det förgångna, men den här gången känns det mer naturligt. Kanhända beror det helt enkelt på det faktum att en del av karaktärerna alltså är bekanta för mig sedan tidigare, och att jag därför har lättare att skilja åt namn och tidsperspektiv. Eller så har Unger bättre koll själv.

Skuld, lögner, försvinnanden – what’s not to like när det gäller fiktionen liksom? Undrar om Unger-tipsaren Helena redan har läst någon av Ungers icke-The Hollows-stationerade thrillers, och om de i så fall är värda något?

4 tankar på “Snygg titel, bra bok

  1. Unger-tipsaren har läst två av Ungers icke-Hollowsböcker i sommar och tycker absolut att de är värda att läsa! Hollowsböckerna är nog strået vassare, men klart bra thrillers med schysst språk, sympatiska karaktärer (iaf berättarjagen, även om man irriterar sig på dem också – dynamik är ju trevligt!) och riktigt ordentligt driv. Recensioner kommer – har, om jag räknar rätt, sådär en sju, åtta reccar att skriva så det kan ta sin tid men stay tuned! 🙂 Ungers nyutkomna standalone Heartbroken verkar riktigt, riktigt lovande btw – återkommer om den med!

  2. Pingback: Sniffar på stand alones | Bokbabbel

  3. Pingback: Kevin-boken med thrillertillägg | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s