Åtta fakta

Jag är utmanad att berätta åtta fakta om mig själv, men det var inte alls så lätt som jag trodde. Hann redan misströsta och tro att det betyder att jag är en tråkig människa, men såg sedan att smarta och inte alls tråkiga Mia skrifver och Nina hade problem med samma enkät.

1. Till skillnad från Helena som utmanade mig tycker jag över huvudtaget inte alls om kaffe. Eller öl för den delen. Jag har försökt lära mig ett antal gånger, men de smakar båda fortfarande beskt och illa. Helena har dock lovat att ölfostra mig, lite knepigt bara det där med att vi bor i olika länder, och rätt trist att ta det på distans va?
2. Jag började skolan ett år tidigare, framför allt eftersom jag lärde mig läsa redan vid fyra års ålder (otippat va?).
3. I sjätte klass frågade en av mina klasskamrater om jag alltid hade varit ett år yngre än de andra…
4. Jag äger inte mindre än sju par Converse. Ähum.
5. Jag är dock en extremt plattfotad liten tant, så inne i Conversen gömmer jag bekväma hålfotsinlägg.
6. Tycker de flesta bär förutom jordgubbar, hallon och blåbär är hiskeligt sura. Konstigt nog har jag dock inga problem med varken citroner eller sura godisar (mm, remmar!).
7. Förutom böcker, allehanda pappersvaror, nagellack och inredningstidningar, är jag en storkonsument av stearinljus (alltså, jag låter så rafflande!)
8. Jag har pinsamt dålig musikkoll/-smak. Ovan nämnda Nina är vänlig nog att ibland försöka åtgärda problemet.

Nu tror jag att väldigt många redan har fått den här utmaningen, men om någon känner sig manad är det bara att haka på!

2 tankar på “Åtta fakta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s