Babel is back

Babel är tillbaka, och nu har också den här Finlandsbon sett programmet på SVT Play (alltså, kärleken till den sidan förresten!). Daniel Sjölin gör en liten comeback, biblioterapin fortsätter och gästerna i säsongspremiären var ju riktigt bra: Mikael Niemi, Karolina Ramqvist och Caitlin Moran. Jag har läst de böcker de är aktuella med, gillade två (Moran – jösses, är det redan ett år sedan jag läste den? Hade för mig att det var i våras! – och Niemi) och förstod mig inte alls på den tredje (Ramqvist) som dock fått ett fint mottagande i pressen. Och min namne, programledaren Jessica Gedin var bra som vanligt!

Vill dock utfärda en varning för känsliga bokmalar: i reportaget om Mikael Niemi dränker de hans bok i Lule älv (?). Yyyl! *trevar efter astmasprayen*

10 tankar på “Babel is back

  1. Babel – gillar starkt.
    Jessica Gedin – not so much… Vet inte varför, det är nåt med henne som jag inte fixar riktigt. Men får trösta mig med att hon pratar bra engelska, till skillnad från Ramqvist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s