Boklig bröllopsdag

I dag firar vi vår första bröllopsdag! Lånar Enligt O:s frågor från hennes egen bröllopsdag (elva år för henne dock) i somras. Böcker på G eller annars bara i tankarna.

Något gammalt: Jag har för mig att jag hade The Great Gatsby i min sommarhög. Kan dock tyvärr inte påstå att jag har läst den ännu…
Något nytt: Det ryktas på Twitter om att Min kamp 5 har börjat dyka upp i brevlådorna, iih!
Något lånat: Målarens döttrar av Anna-Karin Palm, enligt många hennes bästa roman, så den ser jag verkligen framemot!
Något blått: Ett annat bibliotekskap är Jodi Picoults Sing You Home (med blå pärm alltså) som jag helt spontant haffade från hyllan. Har nog funderat på att läsa den, men vet inte riktigt om jag ”hinner” med den just nu. Kanske förnya lånet snart?
En bok om ett bröllop: Bröllop 1925 av finlandssvenska Dorrit von Fiandt. Minns egentligen inte så mycket av den boken (eller de två fristående delarna därefter), annat än att jag var förtjust i dem på gymnasiet. En stor gård och lite familjedraman, mm..!
Och något rosa, som var färgen på blommorna i min brudbukett: Fuskar och säger Tigrar i rött väder.

2 tankar på “Boklig bröllopsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s